Ingrid van der Heijden

Energetisch Coach

P1140555 bewerkt

Ouder-/kindcoaching aan huis

Het inschakelen van een kindercoach kan een behoorlijke stap zijn, maar kan veel voordelen hebben voor jou als ouder én natuurlijk voor jouw kind.

Lopen jullie bijvoorbeeld tegen een van onderstaande redenen aan, dan kan het zinvol zijn hierbij ondersteuning te krijgen.

  1. Ondersteuning van de emotionele ontwikkeling:
    Kinderen ervaren soms moeilijkheden of uitdagingen in hun emotionele ontwikkeling. Ik kan jullie helpen om deze emoties te begrijpen en ermee om te gaan, om de emoties te reguleren en veerkracht op te bouwen.

  2. Sociale vaardigheden en zelfvertrouwen verbeteren: Sommige kinderen hebben moeite met het ontwikkelen van sociale vaardigheden, zoals het maken van vrienden, communiceren of assertiviteit. Ik kan deze vaardigheden helpen versterken door middel van speltherapie, rollenspellen en andere interactieve methoden. Dit kan het zelfvertrouwen vergroten en jullie helpen om beter om te gaan met sociale situaties.

  3. Omgaan met overgangen en veranderingen:
    Kinderen kunnen het moeilijk hebben met overgangen, zoals scheiding, verhuizing, verandering van school, geboorte van een broertje of zusje, enzovoort. Ik kan helpen bij het omgaan met deze veranderingen en de emoties die ermee gepaard gaan. 
  4. Omgaan met overprikkeling en hoogsensitiviteit:

    Hoogsensitieve kinderen zijn kinderen die gevoeliger zijn voor prikkels en indrukken uit hun omgeving dan andere kinderen. Ze ervaren de wereld intenser en kunnen sneller overweldigd raken door bijvoorbeeld fel licht, harde geluiden of drukke situaties. Ik help jullie begrip te krijgen voor de beleving en grip te krijgen op de uitdagingen die jullie ervaren.

Kortom, ik bied jullie extra ondersteuning en kan helpen bij het opbouwen van vaardigheden, het vergroten van zelfvertrouwen en het ontwikkelen van veerkracht. 
Mijn uitgangspunt is dat we het samen doen en als een team gaan samenwerken.

De eerste kennismaking vindt telefonisch plaats. Voor de daarop volgende intake en coachingsessies kom ik bij jullie thuis*. Wanneer dit niet kan, dan maak ik gebruik van een praktijkruimte. Op basis van de informatie die ik tijdens de intake krijg, bespreken we jullie wensen en mogelijkheden.

De intake vindt alleen met de ouder(s) plaats. Ik vind het belangrijk dat jij je vrij voelt om tijdens het gesprek alles te kunnen uiten, zonder je geremd te voelen.
De kindsessies zijn, wanneer het kind zich voldoende op zijn gemak voelt, om de zelfde reden ook 1 op 1. 

Een kindsessie bestaat uit verschillende onderdelen. Het eerste doel is een vertrouwensband opbouwen. Daarna kunnen we aan het trajectdoel gaan werken. Hoe we dat doen is per kind, leeftijd en situatie verschillend. Je kan hierbij denken aan bijvoorbeeld voorlezen, oefeningen, systemisch werken en/of energetische behandelingen. En wil jouw kind liever een puzzel maken of een potje voetballen, dan doen we dat!

Een oudersessie bestaat voornamelijk uit gesprekken, maar ook systemisch werken en energetische behandelingen behoren tot de mogelijkheden. 

Traject
- Intakegesprek
- 5 coachingsessies van 60 minuten
- 2 energetische stoelbehandelingen van 20 minuten na coaching
- Handvatten, oefeningen die jullie thuis kunnen oppakken
- Begeleiding via de mail naar behoefte
Pakketprijs € 495,-

Losse consulten
Los consult                            € 95,- per uur
Consult onderdeel traject    € 85,- per uur
Uitloop consult                      €   5,- per 5 min
Telefonisch consult               €  1,- per min.

* Alle genoemde bedragen zijn exclusief reiskostenvergoeding.
De reiskostenvergoeding wordt berekend via ANWB.nl

Heb je vragen of wil je meer informatie, neem dan contact op voor een vrijblijvende kennismaking.

Wij willen kindercoaching!

Wil je meer weten of een traject starten?
Stuur me een berichtje en ik kom er binnen 24 uur bij je op terug!

RiRaReiger
Energetisch Coach

..........................................................................

Contact

06 294 70 598
ingrid@rirareiger.nl
www.rirareiger.nl

KvK    86305107
IBAN  NL54KNAB 0505 220 717
BTW   vrijgesteld van BTW