Ingrid van der Heijden

Energetisch Coach

LindenhorstEdelstenen PatriciaStelloFotografie websize(90van107)

Hi, ik ben Ingrid

Als geboren Brabantse groeide ik op in een klein dorpje vlakbij Eindhoven. In de weekenden waren we veel bij oma op de boerderij. Urenlang kon ik in de grote stoel bij de houtkachel zitten. Ik zat te lezen, maar vaak ook na te denken. "hoe lang zou die grote boom er al staan? Zou die boom ook gedachtes hebben?' of 'Wat nou als ze 'stoel' een 'tafel' hadden genoemd... Wie heeft ooit de woorden bepaald?' Mijmerende gedachten voor een klein blond meisje. Rondzwervend over het erf liep ik de verschillende stallen in. De oorlogsverhalen van mijn oma hadden zich hier afgespeeld en ik zag het zo voor me. Ik voelde vanalles en probeerde dan meer informatie los te peuteren bij oma maar die liet maar weinig los. Over gevoelens werd niet gesproken en over de oorlog al helemaal niet. "Niks waar jij je druk over hoeft te maken meid'. 

Vriendinnetjes van school vonden me maar een vreemde vogel. Konden mijn gedachten niet volgen, vonden me 'volwassen' nadenken en waren met heel andere dingen bezig dan ik.

Op de middelbare school leerde ik een vriendin kennen die op de zelfde golflengte zat. Met haar kon ik lekker de diepte in. Zij herkende ook mijn voelsprieten en de 'energetische handen' zoals ze het noemde. Langzaamaan groeide mijn kennis en vertrouwen hierin en durfde ik er vrijer over te praten en mee te experimenteren. 

Toch kwam ik door gebeurtenissen in mijn jeugd steeds verder van mijzelf af te staan. Het legde een schaduw over mijn ware ik en dat zat me op latere leeftijd steeds vaker in de weg. Daar waar bepaalde aangenomen maniertjes, overtuigingen en maskers me voorheen dienden, werkte ze me nu tegen.
Tijd om terug te keren naar mijzelf. Door de jaren heen heb ik veel -heel veel- aan innerlijk werk, bewustwording en energetisch werk gedaan. Dit, in combinatie met een opleiding als Holistisch (kinder-) coach maakt dat ik me nu met hart en ziel kan richten op het begeleiden van anderen.

Ben jij klaar voor een reis in- en naar jou zelf?

Contact

Wil je weten wat ik voor jou kan betekenen, heb je vragen of wil je een afspraak inplannen? 
Stuur me een berichtje en ik kom er binnen 24 uur bij je op terug!

Energetische Praktijk Rirareiger

..........................................................................

Contact

Johan de Wittstraat 160b
Dordrecht

06 294 70 598
ingrid@rirareiger.nl
www.rirareiger.nl

KvK    86305107
IBAN  NL54KNAB 0505 220 717
BTW   vrijgesteld van BTW