Energetische Behandelingen

Vol hoofd? Depressie, trauma, stress, moe of futloos? Wil je het graag anders aanpakken, maar weet je niet hoe? Heb je geen zin in ellenlange praatsessies?   

Een energetische behandeling helpt snel en effectief, zonder dat diepgaande uitleg vooraf nodig is.
Dit kan om diverse redenen prettig zijn. Soms is een situatie of gevoel (te) pijnlijk om te bespreken, of heb je juist jouw verhaal al -tig keer verteld en heb je daar geen zin meer in. 

Bij een energetische behandeling werk ik met universele energie op jouw chakra's en/of in jouw aura. Het herstelt de harmonie tussen lichaam en geest, heft blokkades op en stimuleert het zelfgenezend vermogen van jouw lichaam.
Afhankelijk van het type behandeling, kan het voor diepe ontspanning zorgen en daarmee ook 'gewoon' fijn zijn, net zoals dat je naar een masseur gaat. Kadootje voor jezelf.

Bij een energetische behandeling hoef jij niks anders te doen dan heerlijk te gaan liggen!
Hierbij heb je jouw kleding aan en is lichamelijke aanraking niet noodzakelijk. Dit bespreken we voor iedere behandeling zodat je steeds opnieuw kan bepalen wat je wel of niet prettig vindt voor dat moment. Ik pas per sessie een combinatie van technieken toe die voor jou helpend zullen zijn.

Sessie van 40 minuten: € 55,- incl. BTW
Sessie van 60 minuten: € 75,- incl. BTW

Access Bars

Door middel van zachte aanrakingen van 32 drukpunten op het hoofd krijgen diverse thema's en onderwerpen een vriendelijke reset. Reken af met oude patronen en gun jezelf de meest zachte manier van 'werken aan jezelf'.

In het slechtste geval heb je het gevoel alsof je een massage hebt gehad of een heerlijke middagdut gedaan hebt. Maar stiekem gebeurd er op de achtergrond veel meer. Kom, ervaar het zelf!

Sessie 75-90 minuten: € 75,- incl. BTW

HOE WORDT HET NÓG BETER DAN DIT?!